Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Kiinnostavimmat nippelitiedot

Alla listataan reaaliaikaisesti kuumimmat nippelitiedot, jotka Nippelitieto.com-palvelussa on kautta aikain julkaistu. Nippelitietojen kiinnostavuuden määrittelee se, miten monta kertaa ao. sivua on tarkasteltu. Luettelon yläpäässä ovat kaikkein kiinnostavimmat kirjoitukset ja vastaavasti häntäpäästä löytyvät jonkin verran suosiota osakseen saaneet jutut.

Hillary Clinton

Kiinnostuttu 39865 kertaa

Entisen Yhdysvaltojen presidentin, Bill Clintonin, kanssa naimisiin vuonna 1975 mennyt Hillary Clinton oli ensimmäinen ensimmäinen nainen, jonka sormenjäljet FBI otti. Vuonna 1947 syntynyt poliitikko kasvatettiin lapsena uskomaan perinteisiin amerikkalaisiin arvoihin, johon kuului perheen parissa oleminen, kirkossa käyminen sunnuntaisin, iäkkäämpien ihmisten kunnioittaminen, koulussa käyminen ja urheilun harrastaminen. Nainen lähti 1970-luvulla luomaan poliittista uraa.

Lue kokonaan…

Ruusujen värien merkityksiä

Kiinnostuttu 38248 kertaa

Kukkien värillä on väliä myös Suomessa. Annettaessa vaikkapa punaisia ruusuja jollekulle henkilölle, antaja viestittää nimenomaan kukkien värillä rakkautta ja kunnioitusta. Punaiset ruusut ovat perinteisesti rakkauden, romantiikan ja kunnioituksen osoituksia. Punaista ruusua on pitkään pidetty kauneuden ja täydellisyyden symbolina, joten antamalla tällaisia kukkia voidaan osoittaa syvistä tunteista jotakuta kohtaan. Myös muilla ruusujen väreillä on merkityksiä.

Lue kokonaan…

Eniten lapsia synnyttänyt nainen

Kiinnostuttu 33092 kertaa

Synnyttämisen maailmanennätys tehtiin Venäjällä 1700-luvulla, jolloin hedelmällinen nainen, nimeltään Valentina Vassilyeva, kävi synnyttämässä kerta toisensa jälkeen kaksosia, seitsemän kertaa kolmoset ja neljä kertaa neloset. Vuosivälillä 1725–1765 lapsia maailmaan kuin liukuhihnalta tuonut nainen ei ilmeisesti koskaan synnyttänyt kerralla vain yhtä lasta, vaan aina vähintään kaksoset. Lopulta tämä Feodor Vassilyevin -nimisen maalaismiehen vaimo lopetti synnyttämishommat tehtyään sitä ennen miehensä lähtösysäyksen voimin tähän maailmaan 69 jälkeläistä.

Lue kokonaan…

1001 nippelitietoa

Kiinnostuttu 29772 kertaa

Lisätty 17.8.2020: Harmillisesti Aki Helinin tekemä nettisivu on lakannut toimimasta. Linkki on merkitty rikkinäiseksi.

Aki Helinin tekemä nettisivu, jossa hän listaa 1001 nippelitietoa eri aiheista, sisältää kiehtovia seikkoja laidasta laitaan. Luettelossa kerrotaan muun muassa, että Seinfeld-sketsisarjan kussakin jaksossa vilahtaa jossain yhteydessä Supermies. Luettelossa väitetään, että omenat ovat kofeiinia tehokkaampia pitämään ihmisen aamulla hereillä ja että vaikka hyttysiä on yli 3000 lajia, vain naarashyttyset imevät verta. Tiesitkö, että tennismailan jänteet tehdään lehmän suolista? Sähkötuolikin lienee alun perin olleen hammaslääkärin keksintö ja vauvat voivat nähdä unia jo ennen syntymäänsä.

Lue kokonaan…

AFAIK ja muita lyhenteitä.

Kiinnostuttu 15602 kertaa

Näitä lyhenteitä käytetään erityisen paljon englanninkielisissä keskusteluissa, joissa halutaan säästää aikaa ja nähdä vähemmän vaivaa ytimekkäiden sanomien saattamisessa keskustelukumppanin silmille. Näitä lyhenteitä käytetään hyvin paljon myös Internetin avulla pelattavisa moninpeleissä, kuten Red Orchestrassa, mutta myös ajoittain tekstiviesteissä sellaisissa tilanteissa, joissa halutaan säästyä näppäinpainalluksilta. Näitä nettilyhenteitä kannattaa käyttää vain sellaisissa tilanteissa, joissa tiedetään vastaanottajan ymmärtävän lyhenteen merkityksen.

Lue kokonaan…