Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Hillary Clinton

Yhdysvaltojen lippu liehuu voimakkaansinistä taivasta vasten. Lipussa näkyy vasemmassa yläkulmassa sininen alue, jossa valkoisia tähtiä. Lipussa punaisia ja valkoisia vaakasuuntaisia raitoja.Kuvassa Yhdysvaltojen lippu

Entisen Yhdysvaltojen presidentin, Bill Clintonin, kanssa naimisiin vuonna 1975 mennyt Hillary Clinton oli ensimmäinen ensimmäinen nainen, jonka sormenjäljet FBI otti. Vuonna 1947 syntynyt poliitikko kasvatettiin lapsena uskomaan perinteisiin amerikkalaisiin arvoihin, johon kuului perheen parissa oleminen, kirkossa käyminen sunnuntaisin, iäkkäämpien ihmisten kunnioittaminen, koulussa käyminen ja urheilun harrastaminen. Nainen lähti 1970-luvulla luomaan poliittista uraa.

Ensimmäisen merkittävän tempauksen Hillary Clinton teki yritettyään saada politiikan kentillä nimeään esille hakemalla merijalkaväen sotilaaksi vuonna 1975. Värväri ei ottanut Hillarya leikkeihinsä mukaan, sillä naisen kerrottiin olevan liian vanha, hänellä ei ollut hyvä näkö ja hän oli sukupuoleltaan nainen. Samanlaisen kielteisen päätöksen Hillary sai jo lapsena NASAn väeltä, jolle hän oli lapsena kirjoittanut ja sanonut haluavansa astronautiksi. NASA vastasi pikkutytön kirjeeseen toteamalla, etteivät tytöt voi olla astronautteja. Samansuuntaisen vastauksen nainen sai siinä vaiheessa kun hänet oli hyväksytty sekä Yalen että Harvardin lakikouluun. Harvardiin tutustumaan mentyään nainen sai kuulla sikäläiseltä professorilta, ettei Harvardia parempaa ole eikä siellä tarvita naisia. Hillary meni Yaleen, jossa hän tapasi Bill Clintonin.

Bill Clintonin ja Hillary Clintonin, omaa sukua Rodham, tapaaminen kehittyi kaskun mukaan siten, että Bill oli katsellut naista kiinnostuneena pitkään ja hartaasti. Hillary oli sitten rohkaissut itsensä ja mennyt esittelemään itsensä saman tien, sillä hän ei halunnut tyytyä vain katselemiseen. Myöhemmin tämän pariskunnan suhdetta on epäilty lähinnä liitoksi, jossa kumpikin osapuoli tukee toisen osapuolen poliittista uraa.

Samaan aiheeseen liittyy Nippelitieto.comissa julkaistu juttu Sarah Palinista ja Yhdysvaltojen nykyisestä presidentistä, Barack Obamasta.

Nippelitietoa julkaisusta

Nippelitieto.comin Petri I. julkaisi tämän sivun. Tämän kirjoituksen pituus on suurinpiirtein 270 sanaa. Selaat juuri osion Etusivu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheeseen tai aiheisiin , , . Klikkaamalla aihesanan nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Julkaisua päivitettiin viimeksi 31. tammikuuta 2020 kello 18:06. Lyhyt osoite tähän kirjoitukseen on https://nippelitieto.com/173.

Kommentoi