Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Eniten lapsia synnyttänyt nainen

Sinisävyinen valokuva tai maalaus tai piirros raskaana olevan naisen siluetista. Nainen seisoo polviaan myöten laineilevassa meressä katsellen suurta raskausmahaansa.Valentina oli 69-kertainen äiti

Synnyttämisen maailmanennätys tehtiin Venäjällä 1700-luvulla, jolloin hedelmällinen nainen, nimeltään Valentina Vassilyeva, kävi synnyttämässä kerta toisensa jälkeen kaksosia, seitsemän kertaa kolmoset ja neljä kertaa neloset. Vuosivälillä 1725–1765 lapsia maailmaan kuin liukuhihnalta tuonut nainen ei ilmeisesti koskaan synnyttänyt kerralla vain yhtä lasta, vaan aina vähintään kaksoset. Lopulta tämä Feodor Vassilyevin -nimisen maalaismiehen vaimo lopetti synnyttämishommat tehtyään sitä ennen miehensä lähtösysäyksen voimin tähän maailmaan 69 jälkeläistä.

Valentina Vassilyeva on tiedetysti eniten lapsia synnyttänyt nainen tässä maailmassa. Naisen elämästä ei juurikaan tiedetä muita vaiheita kuin vain nämä lapsien pullauttelut, joten jopa naisen kuolinhetki ja -tapa on hämärän peitossa. Ei ole tiedossa menehtyikö nainen lopulta synnyttämiseen vai johonkin muuhun. Erikoista naisessa oli synnyttämiskertojen määrän ohella erityisesti se, että hän synnytti kerta toisensa jälkeen useita lapsia kerralla. Jo kolmosten synnyttämistä pidetään Suomessa näinä päivinä keisarinleikkauksen arvoisena riskiraskautena.

Tiedossa on, että Valentinan aviomies kävi eukkonsa menehtymisen jälkeen avioitumassa uudelleen. Feodor asui Moskovan syrjällä sijaitsevassa Shuyan pitäjässä vuoteen 1782 asti, jolloin hänenkin elämänsä päättyi jollakin tuntemattomalla tavalla.

Nippelitietoa julkaisusta

Nippelitieto.comin Petri I. julkaisi tämän sivun. Tämän kirjoituksen pituus on suurinpiirtein 214 sanaa. Selaat juuri osion Etusivu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheeseen tai aiheisiin , . Klikkaamalla aihesanan nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Julkaisua päivitettiin viimeksi 14. marraskuuta 2009 kello 02:02. Lyhyt osoite tähän kirjoitukseen on https://nippelitieto.com/48.

Miro sanoi 2. heinäkuu 2014, 23:04

WATATTATATATAT FUCKAKAK???

Kommentoi