Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Barack Obama

Valkoisen talon ympärillä olevaa mustaa valurautaista porttia. Portinpalakuva otettu alhaalta viistosti ylöspäin, joten ylhäällä näkyy pilvistä sinitaivasta ja mustaa rautaista porttia.Valkoisen talon aitaa

Yhdysvaltojen nykyinen presidentti Barack Obama on syntymänimeltään Barack Hussein OBama. Hän sai nimensä vuonna 1982 kuolleelta isältään. Presidentin ensimmäinen imi merkitsee swahilin kielellä siunausta tai siunatuksi tulemista. Nimi Hussein on seemiläisissä kielissä hyvää tai kaunista tarkoittava sana. Presidentin virkaa toimittava mies kirjoitti yläasteen vuosikirjaan terveisiä Choom Gangille. Choom on havaijilainen slangisana, joka tarkoittaa kannabishuumeen polttamista.

Kannabisterveisten lisäksi Barack Obama jatkaa näinäkin päivinä savukkeiden polttamista. Hän on uudella urallaan joutunut ongelmiin tupakoimisensa takia, sillä miehen nykyisellä työpaikalla Valkoisessa talossa on tupakointikielto.

Barack Obama hyödynsi presidentin virkaa tavoitellessaan erityisen paljon Internetiä. Elokuussa 2008 Obamalla oli YouTubessa yli tuhat videota. Hänen MySpace-profiilissaan oli lähes 450 00 ystävää.

Presidenttiyttä ennen Obama vastusti jo varhain ennen Irakin sotaa sotareissun aloittamista, jonka masinoi entinen presidentti George W. Bush yhdessä Britannian entisen pääministeri Tony Blairin kanssa. Obama on kertonut ihailevansa Mahatma Gandhia, Abraham Lincolnia ja Martin Luther King Junioria.

Nippelitietoa julkaisusta

Nippelitieto.comin Petri I. julkaisi tämän sivun. Tämän kirjoituksen pituus on suurinpiirtein 162 sanaa. Selaat juuri osion Etusivu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheeseen tai aiheisiin , . Klikkaamalla aihesanan nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Julkaisua päivitettiin viimeksi 18. helmikuuta 2010 kello 16:04. Lyhyt osoite tähän kirjoitukseen on https://nippelitieto.com/148.

Kommentoi