Entisen Yhdysvaltojen presidentin, Bill Clintonin, kanssa naimisiin vuonna 1975 mennyt Hillary Clinton oli ensimmäinen ensimmäinen nainen, jonka sormenjäljet FBI otti. Vuonna 1947 syntynyt poliitikko kasvatettiin lapsena uskomaan perinteisiin amerikkalaisiin arvoihin, johon kuului perheen parissa oleminen, kirkossa käyminen sunnuntaisin, iäkkäämpien ihmisten kunnioittaminen, koulussa käyminen ja urheilun harrastaminen. Nainen lähti 1970-luvulla luomaan poliittista uraa.
Yhdysvaltojen nykyinen presidentti Barack Obama on syntymänimeltään Barack Hussein OBama. Hän sai nimensä vuonna 1982 kuolleelta isältään. Presidentin ensimmäinen imi merkitsee swahilin kielellä siunausta tai siunatuksi tulemista. Nimi Hussein on seemiläisissä kielissä hyvää tai kaunista tarkoittava sana. Presidentin virkaa toimittava mies kirjoitti yläasteen vuosikirjaan terveisiä Choom Gangille. Choom on havaijilainen slangisana, joka tarkoittaa kannabishuumeen polttamista.
Yhdysvaltalainen suuren luokan nuorisoidoli Elvis Presley syntyi vuonna 1935. Kun Elvis oli vasta kolmen vuoden ikäinen, Elviksen isä Vernon Presley tuomittiin vankilaan väärennyksestä. Mies oli syyllistynyt maksuvälinepetokseen muuttamalla pomonsa antaman palkkashekin summan kolmesta dollarista kahdeksaan dollariin. Viiden dollarin suuruisesta petoksesta tuomittu mies joutui vankeuteen kolmeksi vuodeksi. Hän pääsi ehdonalaiseen jo kahdeksan kuukauden päästä.
George Lucasin Tähtien sota -elokuvasarjassa esiintyi alkuaikoina, siis niiden vanhimmissa jaksoissa, vain kahdenlaisia värejä valomiekkailukohtauksissa. Valomiekat olivat väreiltään sinisiä ja punaisia. Nämä väritykset oli jaoteltu vieläpä niin, että punaiset värit kuuluivat “pahiksille”, eli esimerkiksi Darth Vaderille ja vastaavasti jedien miekat olivat sinisiä. Tämä tilanne muuttui huomattavasti alkuperäisen trilogian viimeisen osan, Jedin paluu -elokuvan, ilmestyttyä ja tutustutettua katsojansa vihreisiin valomiekkoihin. Vihreä valomiekka esiteltiin siksi, ettei sininen väri olisi noussut kyllin hyvin taustasta esiin sinisen Tattoine-planeetan miekkailukohtauksissa.
Japanilainen Takeru Kobayashi on varsinainen kultakurkku. Mies on nielemiskykynsä ansiosta päässyt maailmanennätysmieheksi, sillä hän on jo vuosikymmenen ajan rikkonut hotdogien syömisennätyksiä. Mies voitti ensimmäisen kerran hotdogien syömisen ennätyksen heinäkuussa 2001, kun Kobayashi mätti suuhunsa 50 hotdogia vain 12 minuutissa! Ennätys oli niin odottamaton, että syömiskilpailun järjestäneeltä taholta loppui kyltit, joissa ilmoitettiin miten monta hotdogia hän oli siihen mennessä syönyt.
Yhdysvaltalainen elokuvanäyttelijä Brad Pitt otti yhdessä kanssanäyttelijänsä Edward Nortonin kanssa vuoden 1998 alussa oppitunteja nyrkkeilyn, teakwondon ja saippuan tekemisen saralta halutessaan näyttää uskottavalta toimintaelokuvassa Fight Club. Tappeluista ja harhautuneesta mielestä juonikuvioita tarjoava menestyselokuva sai Pittin vapaaehtoisesti hakeutumaan hammaslääkärin vastaanotolle sen takia, kun hän uskoi suorien hammasrivistöjensä syövän roolihahmonsa uskottavuutta elokuvaproduktiossa.
Venetsialaista syntyperää oleva Giacomo Girolamo Casanova de Seingalt oli 1700-luvun tunnetuin naistenmies, sekä seikkailija, ritari ja kirjailijakin. Tämän miehen omaelämänkerta teki hänestä kuolemattoman, sillä Casanovan muistelmia pidetään huolimatta fiktiiviselläkin sisällöllä täytetystä sisällöstään huolimatta aidoimpana kuvauksena eurooppalaisen ylhäisön sosiaalisesta elämästä 18. vuosisadalla. Casanovan kirja Histoire de ma vie julkaistiin todennäköisesti kuppataudinkin saaneen naistenmiehen kuoltua.
Norjan väki lähetti vuonna 1980 Euroviisuihin sellaisen laulun, joka käsitteli vesivoimalan rakentamista. Norjalaisille ei tullut silloin voittoa, mutta heikäläiset saivat ansaitsemaansa huomiota nyt viimekertaisen Eurovision-kilpailun yhteydessä, kun Alexander Rybak vihdoin kävi pokkaamassa heikäläisille pisteitä voittoon oikeuttavan määrän. Norjan viisubiisi vuonna 1980 sai Skandinaviassa kritiikkiä erityisesti suomalaisilta vuonna 1982 laulun muodossa. Suomi nimittäin osallistui tuolloin Euroviisuihin sellaisella laululla kuin “Nuku pommiin”. Ilmeisesti pelättiin pommien putoilevan niskaan.
Näinä aikoina hyvin suosituksi laulajaksi kihonnut Rod Stewart oli aikoinaan ennen musiikkiuran luomista tehnyt töitä päivät pääksytysten haudankaivajan hommissa. Muusikko oli aikaisemmin tehnyt töitä myös perheensä yrityksessä ja lehdenjakajana, kunnes tunsi kutsumuksekseen hankkia särvintä suuhun haudankaivajan hommia tekemällä. Hänet nähtiin viimeksi tässä virassa 1960-luvun lopussa ja erityisesti Highgaten hautausmaalla. Hautojen kaivamisen ohessa muusikko, joka tunnetaan nykyisin ikimuistoisesta raspikurkustaan, ehti nuoruusvuosiensa varrella paiskia töitä aitamiehenä ja kylttien kirjoittajana. Muusikko nimittäin jätti koulun kesken 15-vuotiaana.