Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Brad Pitt hajotutti hampaitaan

Ihmisen nahaton ja kudokseton kallo kalpeana ja lähes vitivalkoisena. Kallo on mustaa taustaa vasten ja sillä on kaikki hampaat tallella molemmissa leuoissa.Kuvan kallo ei liity tapaukseen

Yhdysvaltalainen elokuvanäyttelijä Brad Pitt otti yhdessä kanssanäyttelijänsä Edward Nortonin kanssa vuoden 1998 alussa oppitunteja nyrkkeilyn, teakwondon ja saippuan tekemisen saralta halutessaan näyttää uskottavalta toimintaelokuvassa Fight Club. Tappeluista ja harhautuneesta mielestä juonikuvioita tarjoava menestyselokuva sai Pittin vapaaehtoisesti hakeutumaan hammaslääkärin vastaanotolle sen takia, kun hän uskoi suorien hammasrivistöjensä syövän roolihahmonsa uskottavuutta elokuvaproduktiossa.

Brad Pitt paineli Fight Club -elokuvan kuvaustöitä ennen hammaslääkäriin, jossa hän antoi henkilöstölle ohjeet hajottaa hänen hampaistaan palasia irti. Myöhemmin nämä irti riivityt hampaankappaleet liimattiin tai muulla tavoin kiinnitettiin näyttelijän suuhun.

Pittin hampaanhajottamisoperaatiosta uutisoitiin kesäkuussa 1998 Entertainment Weeklyn uutisjutussa, jossa todettiin näyttelijän vieneen “metodinäyttelemisen” aivan uusiin sfääreihin tällä tempauksellaan. Miehen tuoreimpiin tempauksiin kuuluu kristinuskolle selkänsä kääntäminen. Hän ilmoitti lokakuussa 2007, ettei enää usko tuonpuoleiseen elämään ja kuluvan vuoden heinäkuussa nyt 45-vuotias Pitt tilitti, ettei usko mihinkään jumalolentoon.

Nippelitietoa julkaisusta

Nippelitieto.comin Petri I. julkaisi tämän sivun. Tämän kirjoituksen pituus on suurinpiirtein 165 sanaa. Selaat juuri osion Etusivu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheeseen tai aiheisiin , . Klikkaamalla aihesanan nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Julkaisua päivitettiin viimeksi 03. joulukuuta 2009 kello 01:01. Lyhyt osoite tähän kirjoitukseen on https://nippelitieto.com/71.

Kommentoi