Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Rod Stewart oli haudankaivaja

Hautaristejä ja muuta asiaan kuuluvaa koristetta hautausmaalla, jonka taustalal haalean purppuranvärinen pilvitaivas. Hautausmaalla suuria maalaamattomia kiviristejä.Haudankaivajasta pop-laulajaksi

Näinä aikoina hyvin suosituksi laulajaksi kihonnut Rod Stewart oli aikoinaan ennen musiikkiuran luomista tehnyt töitä päivät pääksytysten haudankaivajan hommissa. Muusikko oli aikaisemmin tehnyt töitä myös perheensä yrityksessä ja lehdenjakajana, kunnes tunsi kutsumuksekseen hankkia särvintä suuhun haudankaivajan hommia tekemällä. Hänet nähtiin viimeksi tässä virassa 1960-luvun lopussa ja erityisesti Highgaten hautausmaalla. Hautojen kaivamisen ohessa muusikko, joka tunnetaan nykyisin ikimuistoisesta raspikurkustaan, ehti nuoruusvuosiensa varrella paiskia töitä aitamiehenä ja kylttien kirjoittajana. Muusikko nimittäin jätti koulun kesken 15-vuotiaana.

Rod Stewartin entinen työmaa, Highgaten hautausmaa, sijaitsee Lontoossa. Hautausmaan tunnetuin asukas on kommunisti Karl Marx, jonka viimeistä leposijaa yritettiin räjäyttää tuusannuuskaksi 1970-luvulla kotikutoisen pommin voimin. Pommi oli rakennettu naulankannoista, ilotulitteista, sokerista ja rikkaruohomyrkystä. Pommi-iskua ennen Rod Stewart oli jo ehtinyt siirtyä muihin hommiin. Joka tapauksessa Rod Stewartin ura haudankaivajana on edelleen Spinner-lehden listaamassa 20. karmivimman työpaikan kokoelmassa, jota julkimot ovat ennen julkisuuteen pääsemistä joutuneet tekemään. Stewart kaiveli hautoja vain muutaman viikon ajan.

Nippelitietoa julkaisusta

Nippelitieto.comin Petri I. julkaisi tämän sivun. Tämän kirjoituksen pituus on suurinpiirtein 171 sanaa. Selaat juuri osion Etusivu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheeseen tai aiheisiin , . Klikkaamalla aihesanan nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Julkaisua päivitettiin viimeksi 03. marraskuuta 2009 kello 20:08. Lyhyt osoite tähän kirjoitukseen on https://nippelitieto.com/15.

Kommentoi