Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Jääkiekon maailmanmestaruus. Suomen mahdollisuudet — todennäköisyydet, mistä löytyy uusimmat uutiset, vedot ja parhaat sivut

Jääkiekon maailmanmestaruuskisat pelataan joka vuosi. Seuraavat kisat järjestetään Slovakiassa ja kisoihin on enää jäljellä muutama kuukausi aikaa, joten urheiluvedonlyönnin saloista kannattaa viimeistään nyt ottaa selvää. Kisojen vedonlyönnistä on odotettavissa intensiivistä ja todella mielenkiintoista, sillä vedonlyönnin kohteita ja kertoimia on tarjolla lukuisia. Kisoista on odotettavissa jännittäviä, sillä ainakin Leijonien odotetaan saavaan huippuvahvistuksia NHL-pelaajista. Omia vedonlyöntistrategioita kannattaakin alkaa ideoimaan jo nyt.

Jääkiekko on suomalaisten rakastama urheilulaji, jota kansamme seuraa intohimoisesti. Vähintäänkin yhtä intohimoisesti suomalaiset myös harrastavat urheiluvedonlyöntiä, johon jääkiekko on loistava kohde. Suomen joukkue on mukana monessa eri liigassa, mutta eniten intohimoa herättävät kilpailut ovat tietenkin jääkiekon maailmanmestaruuskisat. Nämä Jääkiekon MM 2019 vedonlyönti auttavat pääsemään alkuun jääkiekon vedonlyönnissä.

Kisoihin osallistuvia maita on yhteensä 16 ja yhteensä otteluita pelataan jopa yli 60 kappaletta. Alkusarja muodostuu kahdesta kahdeksan joukkueen lohkosta. Ensimmäisen lohkon joukkueet ovat Suomi, Yhdysvallat, Kanada, Tanska, Slovakia, Saksa, Iso-Britannia ja Ranska. Toisessa lohkossa on Venäjä, Ruotsi, Tšekki, Latvia, Sveitsi, Norja, Italia ja Itävalta. Neljä parasta joukkuetta kummastakin lohkosta pääsevät pelaamaan pudotuspeleistä. Tämän jälkeen pelit etenevät puolivälierään, välierään ja lopulta mitalliotteluihin. Jääkiekon vedonlyöntiä tosissaan harrastavat katsovat tietysti kaikki pelit ja ovat selvillä pelien viimeisistä käänteistä ja kisauutisista. Todennäköisyydet voittoon ovat suuret etenkin jääkiekon mahtimailla, mutta yllättäjiäkin voi löytyä ja nimenomaan niiden puolesta kannattaa harkita vedonlyömistä, sillä yllätyksiä on taas luvassa, kun osa joukkueista saa pelinsä kulkemaan raketin vauhdilla ja tarkkuudella mutta toiset taas lähtevät löysäilemään pelin edetessä. Jos ei malta odottaa kisojen alkamiseen, voi vetoa lyödä ennakkoon kisojen pistehaukoista, maalikuninkaista tai vaikka kultapokaalille yltävästä voittajajoukkueesta.

Jääkiekon vedonlyöntiin pätevät samat lainalaisuudet ja suositukset kuin kaikkeen muuhunkin urheiluvedonlyöntiin. Vaikka valtaosa suomalaisista lyö vetoa peliajan tuloksesta eli pelaavat 1×2 kohteita, kannatta vedonlyönnissä käyttää vähän enemmän idearikkautta ja pelata eri kohteita samalla kertaa. Vetoa kannattaa lyödä sen pohjalta, mihin uskoo joukkueiden välisten voimasuhteiden kantavan ja kuinka monta maalia on odotettavissa kultakin joukkueilta. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä se, että vedot ovat jääkiekossa usein vaikeita, sillä joukkueiden väliset piste-erot eivät ole suuria. Voittajavedonlyönti ei siis pitkällä tähtäimellä kannatta, vaikka kisoilta olisikin toivottavissa maalijuhlaa ja sielukasta kiekkojen tykitystä maaleihin. Vedonlyöntitapoja kannattaa siis vaihdella, koska tapoja löytyy monia ja kehittää omaa vedonlyöntisuunnitelmaa kisojen edetessä, jotta omat voittomahdollisuudet kasvavat.

Useat vedonlyöntisivut tarjoavat mahdollisuuden löydä vetoa kisojen voittajasta, lohkosijoituksista ja mitalipelien joukkueista omalta kotisohvalta käsin. Vedonlyöntikohteita on paljon, sillä jokainen kisan ottelu antaa eri kertoimet jopa satoihin eri kohteisiin! Lisäksi jokaiseen vetoon on mahdollista saada kilpailukykyinen kerroin, kun hyödyntää rohkeasti useamman kuin yhden vedonlyöntitoimiston ja -sivun tarjouksia. Ei siis ole mikään ihme, että niin monet suomalaiset ovat innostuneet jääkiekon vedonlyönnistä. Lopullinen vedonlyöntitarjonta kannattaa tietysti aina tarkistaa lähimmältä vedonlyönnintarjoajalta.

Eri vedonlyöntitoimistot tarjoavat ainakin tällä hetkellä todella isoja eroja tulosvetokertoimiin. Vedonlyöntitoimistojen ja -sivustojen vedonlyöntimahdollisuuksia kannattaakin alkaa jo kurkkimaan, sillä tarjolla on ennen kisoja monia kampanjoita, joilla tarjotaan esimerkiksi ilmaista pelirahaa. Monet suomalaiset vedonlyöntisivut tarjoavat kattavat puitteet jääkiekon vedonlyöntiin ja ne tarjoavat jopa livevedonlyöntiä, mikä sopii erityisesti heille, jotka katsovat pelejä paikan päällä Slovakiassa.

Intohimoisen vedonlyöjän kannattaa tarkkailla pelikassaansa, ylläpitää kirjaa ottelutuloksista, analysoida vedonlyöntikertoimia ja valita niistä parhaimmat. Parhaita tarjouksia tarjoavat muun muassa NordicBet, Unibet, ComeOn ja Betsson. Uusimpia uutisia kannattaa seurata internetistä, alan lehdistä sekä tietysti sosiaalisen median kanavista. Uutisia odotetaan kovasti ainakin siitä, millä kokoonpanolla Suomi lähtee kisoihin ja millaista NHL-vahvistusta kukin joukkue tulee saamaan. Suomalaisessa hengessä on tietysti myös lyötävä vetoa sen puolesta, että Suomi päihittää Ruotsin, sanoivatpa todennäköisyydet mitä tahansa!

Nippelitietoa julkaisusta

Nippelitieto.comin Petri I. julkaisi tämän sivun. Tämän kirjoituksen pituus on suurinpiirtein 662 sanaa. Selaat juuri osion Etusivu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheeseen tai aiheisiin , . Klikkaamalla aihesanan nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Julkaisua päivitettiin viimeksi 13. helmikuuta 2019 kello 16:04. Lyhyt osoite tähän kirjoitukseen on https://nippelitieto.com/233.

"Jääkiekon maailmanmestaruus. Suomen mahdollisuudet — todennäköisyydet, mistä löytyy uusimmat uutiset, vedot ja parhaat sivut" on saanut pisteet 8,8/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Kommentoi