Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Arnold Schwarzenegger tienasi 700 sanasta 15 miljoonaa

Suuri läjä erivärisiä kolikkoja. Osa kolikoista on kiiltäviä, osa tummia ja niiden seassa pari punertavaa pienempää kuparikolikkoa. Kolikot eivät ole suomalaisia rahoja.10 milj. euroa 700:sta sanasta

Tällä hetkellä Yhdysvaltojen Kalifornian kuvernöörinä toimiva Arnold Schwarzenegger tienasi aikoinaan elokuvassa Terminator 2 — Judgement Day näyttelemisestä yhteensä 15 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, eli se on tällä hetkellä valuuttakurssien mukaan noin 10 000 000 euroa. Ikääntyvä näyttelijä tahkosi suorituksellaan käytännössä tuhansia euroja jokaisesta suustaan päästämästään sanasta. Miehen sanottua lauseen verran vuorosanojaan, hän tienasi enemmän kuin kokopäivätyössä oleva keskivertosuomalainen vuodessa.

Arnold Schwarzeneggerin roolisuoritus Terminator 2 — Judgement Day -elokuvassa tuotti miehelle erityisen hyvin rahaa. Esimerkiksi hänen lausahduksensa “Hasta la vista, baby”, tuotti miehelle noin 85 000 USD, eli 57 000 euroa.

Hollywood-tähti on alunperin kotoisin Itävallasta, mutta hän muutti Yhdysvaltoihin 1970-luvulla. Vasta vuonna 2003 mies sai Yhdysvaltojen kansalaisuuden. Tällä hetkellä hän on Kalifornian 38. kuvernööri.

Nippelitietoa julkaisusta

Nippelitieto.comin Petri I. julkaisi tämän sivun. Tämän kirjoituksen pituus on suurinpiirtein 142 sanaa. Selaat juuri osion Etusivu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheeseen tai aiheisiin . Klikkaamalla aihesanan nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Julkaisua päivitettiin viimeksi 02. marraskuuta 2009 kello 13:01. Lyhyt osoite tähän kirjoitukseen on https://nippelitieto.com/5.

Kommentoi