Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Mitä nippelitieto on?

Sininen nuoli, joka kaartaa keskelle valkoista taustaa vasten olevaa punaista maalialuetta kohti.Tämäkin sivu on nippelitietoa

Nippelitieto on sivistyssanakirjojen mukaan sellaista tietoa, joka on melko yksityiskohtaista, ja jolle ei kuitenkaan ole yleensä käyttöä. Wikisanakirjan mukaan nippelitieto on juuri tätä. Esimerkiksi Trivial Pursuitissa nippelitiedolla menestytään.

Nettipalvelu Urbaanin Sanakirjan mukaan nippelitieto on yleisön mukaan toisarvoista detaljitietoa. Tälalista tietoa voi siis olla periaatteessa miltä alalta ja mistä aiheesta tahansa, mutta kuka lopulta määrittelee sen, mikä on nippelitietoa ja mikä jotain muuta?

Nippelitietoa julkaisusta

Nippelitieto.comin Petri I. julkaisi tämän sivun. Tämän kirjoituksen pituus on suurinpiirtein 68 sanaa. Selaat juuri osion Etusivu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheeseen tai aiheisiin . Klikkaamalla aihesanan nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Julkaisua päivitettiin viimeksi 01. marraskuuta 2009 kello 21:09. Lyhyt osoite tähän kirjoitukseen on https://nippelitieto.com/2.

M. Magia sanoi 1. marraskuu 2009, 21:07

Ehkä tämä sivu on sitten todella nippelitietoa, koska tuntuu menevän kriteerien puitteissa. Turhanpäivästä detaljia vai miten se oli. ;)

Petri sanoi 4. marraskuu 2009, 13:19

No turhanpäiväistä ja turhanpäiväistä. Pahempaakin viihdettä on olemassa, kuten Big Brotherit ja muut sellaiset, joten huonomminkin sitä voisi aikaansa viettää. Eikö? :-)

M. Magia sanoi 4. marraskuu 2009, 13:20

Niimpä niin, ehkä olet oikeassa. Onhan tämä kaiketi vähän viksumpaa kuin BB seuraaminen.

Kommentoi