Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Uimapuvut

Valokuva uima-altaasta, jossa vesi on vaaleansinistä. Uima-altaan vasemmalla reunalla on teräsrappuset, joiden vasemmalla puolella punaista lattialaattaa.Uimaan vain uima-asussa

Tiesitkö, että maailman arvokkain uimapuku oli 30 miljoonan dollarin arvoinen? Uimapuku valmistettiin virheettömistä timanteista. Rivoiksi katsotuista uimapuvuista, nimittäin tangoista, voi joutua Floridassa jopa 60 päiväksi vankilaan mikäli nainen tai mies tavataan julkisesti moiseen pukuun sonnustautuneena. Uima-asujen edelläkävijä, australialainen uimari Annette Kellerman käytti vuonna 1907 käsivartensa ja jalkansa paljastavaa uimapukua. Hänet pidätettiin ja heitettiin vankilaan siveettömän pukeutumisen takia.

Syystä tai toisesta 18. vuosisadalla sivistyneissä länsimaissa naiset joutuivat kylvyssä tai uimassa käydessään pukeutua uimakaapuihin, jotka olivat suuria pussilakanaa muistuttavia rättejä. Kaapuihin oli ommeltu painoja, jotta ne eivät kelluisi vedessä kuin ilmapallo. Näinäkin päivinä musliminaiset voivat käyttää tällaisia rättejä, tai vaihtoehtoisesti vuonna 2007 esiteltyjä burqini-asuja, jotka ovat libanonilais-australialaisen vaatesuunnittelijan kehittämiä koko vartalon peittäviä pukuja. Burqinin käyttämisestä pariisilaisessa uimalassa pidätettiin nainen siksi, että moinen asuste on äärimmäisen epähygieeninen.

Vastakohtana burqinille on miehille suunnattu mankini, joka on lähinnä ritsaa muistuttava kangas. Vuoden 2006 puolella ilmestyneessä Borat-komediaelokuvassa esitelty uima-asu peittää miehen genitaalialueet ja se on sidottu olkapäille samaan tapaan kuin olkaimet.

Nippelitietoa julkaisusta

Nippelitieto.comin Petri I. julkaisi tämän sivun. Tämän kirjoituksen pituus on suurinpiirtein 193 sanaa. Selaat juuri osion Etusivu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheeseen tai aiheisiin , . Klikkaamalla aihesanan nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Julkaisua päivitettiin viimeksi 18. maaliskuuta 2010 kello 02:02. Lyhyt osoite tähän kirjoitukseen on https://nippelitieto.com/174.

Kommentoi