Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Tiesitkö tämän Pohjois-Koreasta?

Piikkilanka-aitaaKorean dem. kansantasavalta

Tällä sivulla listataan useita harvojen tietämiä faktoja Pohjois-Koreasta. Tätä sivua tuskin tullaan näyttämään pohjois-korealaisille henkilöille, jotka osuvat Pohjois-Koreassa, sillä heikäläisten valtion alaiset organisaatiot vahtivat myös tietoliikennettä ja häiritsevät sekä estävät kokonaan ulkovaltojen “vaikutteet”. Pohjois-Korea on maailman viimeinen stalinistinen valtio. Siellä ihmisoikeustilanne on maailmanlaajuisessa mittakaavassa erittäin huonolla tolalla. Kurjuuden lisäksi kansalaisia kyykytetään mitä omituisimmilla laeilla, kuten sillä, etteivät naiset suurissa kaupungeissa saa käyttää housuja tai ajaa polkupyörillä. Lisäksi naisen hameen helman on yllettävä polven alle.

  • Pohjois-Koreassa on yksi lääkäri noin 700 henkilöä kohden. Siellä on yksi sairaalapeti 350 asukasta kohden.
  • Maan hylänneet asukkaat, pakolaiset, ovat luonnehtineet elämää Pohjois-Koreassa elämäksi vankileirillä, jossa kidutus, raiskaukset, pakotetut abortit, lapsenmurhat, orjatyö ja lääketieteelliset kokeet ovat arkea.
  • Kim Jong-Il on vain 161 senttimetriä pitkä. Hänellä on lähemmäs kahdeksansenttiset korkokengät, jotta hän vaikuttaisi isommalta.
  • Kim Jon-Ilillä on kaikki James Bond -elokuvat. Hänellä on lisäksi noin 20 000 muuta elokuvaa omassa leffakokoelmassaan.
  • Pohjois-Korea on ansioitunut heroiinin ja metamfetamiinin salakuljettamisessa. Vuonna 2003 heikäläisten rahtilaivasta, nimeltään Pong Su, takavarikoitiin 150 kilogrammaa heroiinia, jota yritettiin salakuljettaa Australiaan.
  • Pohjois-Koreassa koettiin vuonna 1995 tulva, joka aiheutti valtavaa nälänhätää. Sen johdosta amerikkalaiset ovat arvioineet menettäneen henkensä ainakin 275 000 tai jopa 2 miljoonaa ihmistä.
  • Pohjois-Koreassa on pakollista suorittaa asevelvollisuus. Toisin kuin täällä Suomessa, heikäläisten inttitouhut eivät ole puolen vuoden pyrähdyksiä, vaan kestävät maa- tai merivoimissa viisi vuotta. Ilmavoimissa asevelvollisuuden suorittaminen vie kolmesta neljään vuotta.
  • Ainoa tapa, jolla pohjois-korealainen voi poistua maasta, on paeta Kiinaan tai Venäjälle rajan yli. Tai koettaa onneaan ylittämällä miinoitetun rajan Etelä-Korean rajalla. Lisäksi vaihtoehtona on yrittää pyrkiä veneellä Japaniin.
Nippelitietoa julkaisusta

Nippelitieto.comin Petri I. julkaisi tämän sivun. Tämän kirjoituksen pituus on suurinpiirtein 320 sanaa. Selaat juuri osion Etusivu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheeseen tai aiheisiin , . Klikkaamalla aihesanan nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Julkaisua päivitettiin viimeksi 26. maaliskuuta 2011 kello 22:10. Lyhyt osoite tähän kirjoitukseen on https://nippelitieto.com/204.

Kommentoi