Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Seurustelusta ja deittailusta

Kaksi mustavalkoista pingviiniä seisoo hietikolla seisoen vastakkain toisiinsa nähden. Pingviinien höyhenpeiten on lyhyttä ja tiiviiksi pakattua. Pingviinien nokat mustia. Niiden siivet ovat pienet.Kuvassa pingviinipariskunta

Tässä lyhyitä informaatiopläjäyksiä deittailusta ja seurustelusta. Tiesitkö esimerkiksi, että seurustelusuhde päättyy yleisimmin kolmen ja viiden kuukauden kuluttua sen alkamisesta? Tai, että nainen, joka julkaisee nettideittipalvelussa oman valokuvansa, saa puolet enemmän yhteydenottoja miehiltä kuin kuvattomat naiset? eHarmony.comin järjestämässä kyselyssä kävi ilmi edellisen nippelitiedon lisäksi, että sellaiset mieshenkilöt, jotka ilmoittavat vuosituloikseen 185 000 euroa tai enemmän, saavat 156% enemmän yhteydenottoja naisilta kuin miehet, joilla vuositulot ovat merkittävästi pienemmät.

Nettideittiprofiilin viehätysvoimaa vastakkaisen sukupuolen silmissä voi ehostaa kirjoittamalla oman itsensä kuvaukselle varatulle alueelle sellaisen tekstin, jossa kerrotaan omista intohimon kohteista. Lisäksi asiat, joista on kiitollinen, kannattaa mainita. Samaan kenttään on syytä lisätä myös pari kohtaa niistä piirteistä, joita ilmoituksen jättäjän kaverit ovat hänestä kertoneet. Ilmoitukseen kannattaa laittaa jonkinlainen kuvaus myös vapaa-ajanviettotavoista, viidestä asiasta, joita ilman ei voisi tulla toimeen. Hakija voi mainita myös viimeisimmän sellaisen kirjan nimen, jonka hän luki ja jonka hän koki hyväksi.

Joidenkin deittineuvojen mukaan ihmissuku on luonteeltaan utelias ja kiinnostuu salaperäisyydestä. Senpä tähden ei välttämättä ole hyvä asia vakavaa parisuhdetta haettaessa lemmiskellä treffikumppanin kanssa liian varhaisessa vaiheessa.

Kehnoimpia treffaamispaikkoja ovat pikaruokalat, lasten syntymäpäiväjuhlat, koulunäytelmät, vanhempien koti, strippiklubit, aikuisten elokuvanäytökset, kirkonmenot ja sellaiset tapahtumat, jossa treffaajan entinen seurustelukumppani on. Ensimmäiseksi treffipaikaksi kannattaa valita jännittävä paikka, sillä se kasvattaa todennäköisyyttä, että treffikumppani ihastuu seuralaiseensa. Tämä ilmiö johtuu siitä, että epätavalliset, jännittävät tilanteet voivat tunnetasolla yhdistää ne yhdessä kokeneet henkilöt.

Deittiseuralaiseen voi tehdä vaikutuksen sanomalla keskustelutuokion aikana ainakin kahdesti treffiseuralaisen nimen. Nimen mainitseminen useaan otteeseen osoittaa selvästi henkilön kiinnostuneisuuden.

Nippelitietoa julkaisusta

Nippelitieto.comin Petri I. julkaisi tämän sivun. Tämän kirjoituksen pituus on suurinpiirtein 294 sanaa. Selaat juuri osion Etusivu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheeseen tai aiheisiin , . Klikkaamalla aihesanan nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Julkaisua päivitettiin viimeksi 03. maaliskuuta 2010 kello 03:03. Lyhyt osoite tähän kirjoitukseen on https://nippelitieto.com/159.

"Seurustelusta ja deittailusta" on saanut pisteet 10/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kommentoi