Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Halvin MP3- ja MP4-soitin

MP3- ja MP4-mediformaatteja toistavan musiikkisoittimen ja videosoittimen kuvia. Laite on vasemmalla pystyasennossa, oikealla kyljellään. Siinä on mustat kuoret. Kuvan taustalla vaaleansininen taustaväri.Kuvassa näkyvä on á 20 EUR

Viihde-elektroniikkafanien on Internetin yleistymisen avulla mahdollista löytää jos jonkinlaista peliä ja vehjettä. Hintavertailujen tekeminen voi olla hankalaa aikana, jolloin uusia verkkokauppoja sikiää kuin sieniä sateella. Senpä takia nippelitietona mainittakoon, että HalvatHinnat.com–nimisen nettikaupan tiskiltä saa halvimmillaan MP3- ja MP4-mediasoittimen halvimmillaan 20 euron hintaan.

HalvatHinnat.comin myymä mediasoitin on puolen vuoden takuulla varustettu laite. Se ei ole ilmeisesti merkkituote, mutta on halvin mitä Suomessa tämänhetkisten tietojen valossa myydään. Laitteessa on 2,8 tuuman kosketusnäyttö ja sisäänrakennettu mikrofoni. Siinä on kytkentä USB-laitetta ja kuulokkeita varten. Miinuksena tässä on se, ettei masiinasta löydy lainkaan sisäistä muistia, vaan siihen joutuu kytkemään MicroSD-muistikortin. Laite toistaa yleisimpiä videoleikkeiden formaatteja ja myös valokuvia ym. Siinä on lisäksi sisäänrakennettu radio. Lisäksi laitteessa kerrotaan sen tuotesivulla olevan:

  • Painoa 50 grammaa
  • Kokoa 95×46×14 millimetriä
  • Käyttöjärjestelmävaatimuksena tietokoneliitännän onnistumista varten Windows SE, ME, 2000, XP ja Vista
  • Tuotteen mukana tulee varsinaisen mediatoistimen lisäksi USB-kaapeli, ja -laturi sekä stereokuulokkeet
Nippelitietoa julkaisusta

Nippelitieto.comin Petri I. julkaisi tämän sivun. Tämän kirjoituksen pituus on suurinpiirtein 178 sanaa. Selaat juuri osion Etusivu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheeseen tai aiheisiin , . Klikkaamalla aihesanan nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Julkaisua päivitettiin viimeksi 02. marraskuuta 2009 kello 18:06. Lyhyt osoite tähän kirjoitukseen on https://nippelitieto.com/10.

hjj sanoi 1. marraskuu 2012, 17:19

hjkljhioljkl

Kommentoi