Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Majakka voitti sotalaivan

Valokuva tyynessä meressä tai rannikolla lilluvasta lentotukialuksesta, joka on maalattu vaaleanharmaaksi. Aluksen yllä on pilvetön sininen taivas ja alla tummansininen tyyni meri.Perustuu tositapahtumiin

Kanadalle kuuluvan Newfoundlandin alueella sijaitseva majakka voitti noin vuosikymmen sitten yhdysvaltalaisen lentotukialuksen huolimatta siitä, että sotalaivalla oli mukanaan suuri arsenaali tulivoimaa ja tukijoukkoja. Kanadan koillisella rannikolla sijaitsevalla rannikolla nököttävä majakka joutui käymään huolestuttavan keskustelun lentotukialuksen kapteenin kanssa siitä, kenen tulisi kääntää kokkaansa ja antaa tietä toiselle.

Tässä on on Internetissä julkaistu radiokeskustelu majakanvartijan ja lentotukialuksen radiomiehen kanssa. Tämä keskustelu käytiin joskus lokakuussa 1995. Se on käännetty suomeksi.

  • Majakanvartija: Kääntäkää aluksenne suuntaa 15 astetta etelään välttyäksenne yhteentörmäykseltä.
  • Lentotukialus: Lähestyvä alus, olkaa hyvä ja muuttakaa kurssianne 15 astetta pohjoiseen, kiitos.
  • Majakanvartija: Ei. Teidän on käännettävä kurssianne 15 astetta etelään. Loppu.
  • Lentotukialus: Olemme Yhdysvaltain laivaston alus. Toistamme, kääntäkää kurssianne 15 astetta pohjoiseen. Loppu.
  • Majakanvartija: Toistamme, meistä olisi parasta jos te muuttaisitte kurssianne ja koukkaisitte. Loppu.
  • Lentotukialus: Tämä on lentotukialus USS Lincoln. Olemme toiseksi suurin alus Yhdysvaltojen Atlantin-laivueessa. Meitä saattaa kolme Destroyer-luokan alusta, kolme risteilijää ja lukuisia tukialuksia. Vaadin teitä muuttamaan kurssianne 15 astetta pohjoiseen, toistan 1-5-astetta, tai vastatoimiin ryhdytään turvataksemme tämän aluksen koskemattomuuden.
  • Majakanvartija: Tämä on majakka. Teidän vuoronne.

Nippelitietoa julkaisusta

Nippelitieto.comin Petri I. julkaisi tämän sivun. Tämän kirjoituksen pituus on suurinpiirtein 200 sanaa. Selaat juuri osion Etusivu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheeseen tai aiheisiin , . Klikkaamalla aihesanan nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Julkaisua päivitettiin viimeksi 02. marraskuuta 2009 kello 21:09. Lyhyt osoite tähän kirjoitukseen on https://nippelitieto.com/13.

"Majakka voitti sotalaivan" on saanut pisteet 8,6/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Kommentoi