Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Mikä on 27 Club?

Hautausmaa, jossa pari koristeellista hautakuvia ja hautaristi. Kuvassa taustalla näkyy pilvistä hämärtyvää taivasta. Hautakivien juuressa lyhyeksi leikattu vihreä nurmikko.Kuvassa klubilaisia

27 Club tunnetaan myös nimityksellä Forever 27 Club. Nimitys juontaa juurensa populaarikulttuuri-ilmiöön, jossa huomattiin kuinka tunnettuja ja vaikutusvaltaisia muusikkoja siirtyy ajasta iäisyyteen juuri 27 ikävuoden aikana. Näitä klubiin liittyneitä jäseniä ovat muun muassa Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix ja Curt Cobain. He kaikki menettivät henkensä 27-vuotiaina. Muita samaan kastiin kuuluvia pelimanneja ovat Brian Jones Rolling Stonesin riveistä ja countrylaulaja Hank Williams, sekä bluesia ikänsä soittanut Robert Johnson.

27 Clubin jäseneksi pääsevä henkilö on siis tunnettu ja henkensä heittänyt. Heitä ei juuri muu yhdistä, paitsi joskus väitetään näiden klubilaisten menettäneen elämänsä salaperäisissä olosuhteissa, joka on melkein kaikkien klubilaisten kohdalla kuitenkin huuhaata. Curt Cobain kuoli itsemurhaan, Jimi Hendrix tukehtui alkoholiin ja barbituraatteihin, Janis Joplin otti yliannostuksen heroiinia, Jim Morrison sai sydänkohtauksen alkoholin takia. Usein klubilaiset ovat menehtyneet nimenomaan päihteiden ja huumausaineiden johdosta, joten mitään salaperäistä tässä tuskin on.

Jotkut 27 Club -fanaatikot uskovat, että valkoinen sytytin merkitsee erittäin huonoa onnea, sillä klubin jäsenistä Hendrix, Joplin, Morrison ja Cobain pitivät valkoista sytytintä hallussaan kun heidän maalliset jäännökset löydettiin.

Nippelitietoa julkaisusta

Nippelitieto.comin Petri I. julkaisi tämän sivun. Tämän kirjoituksen pituus on suurinpiirtein 198 sanaa. Selaat juuri osion Etusivu sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheeseen tai aiheisiin , . Klikkaamalla aihesanan nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Julkaisua päivitettiin viimeksi 06. tammikuuta 2010 kello 17:05. Lyhyt osoite tähän kirjoitukseen on https://nippelitieto.com/105.

Kommentoi